Modulsiden

Medlem af http://nmodulgruppen.dk  og   http://n-re.dk       

Her på siden vil jeg beskrive mine gode og dårlige timer med modul byg i spor n. Siden starter d. 17/08 2007 hvor jeg kommer hjem med pladerne. Har idag d. 20 / 09 2007 hentet sporskifter til mine første moduler.

 

Lørdag d. 15 / 12 2007

Så er jeg igang, pladerne er savet ud i passede stykker, og samlingen af første modul er igang. Når man sider på sit togværelse er det rat med lidt selskab, også af de små hanstre, kan man få en hamstervogn til spor N, jeg tror den vil køre med mine lokomotiver, da den læser om programering af twincenter.

Her kan man se jeg er ved at komme på plads i mit togværelse.

Søndag d. 30 / 12 2007

Første modul en havnefront 

Yallahrup Havneby

Jeg har ikke ligget på den lade side, jeg har 3 modulkasser klar til skinner, en kasse er savet op og skal bare samles, en  er "næsten" færdig (se foto) den skal "bare" forbindes med ledninger og limes fast, i forgrunden se en lokal bonde der er ved at slå græs inden der skal bygges en havne front, den kan både være ved en flod og havet, Yallahrup havneby bliver enkelt sporet, og der kommer rangser og pasagerer område. Som i kan se på billedet er der også sporvogn langs havnefronten, jeg håber at være færdig med hovedsporet og de første sidespor til køredagen, skal kun bruge 13 -16 drev, for at de alle virker.
 
Onsdag D. 09 / 01 2008 
Nu går det der ud af, der er tegnet streger der viser sporforløbet på halvdelen af havnebyen, er ved at tælle op hvad der skal bestilles hos togpusheren.

Mandag D. 14/ 1 2008

Lør - Søndag har jeg arbejdet med sporforløbet, og nu skal der opbygning under skinnerne

.

Her er første modul til havnebyen

Så er skinnerne lagt, skåret i de rigitge mål, nu skal der underlag på, samt monterings plade til skinnerne i samlingerne.

Lørdag d.26 01 2008

Er kommet igang med at lægge skinder fast på modulet, jeg loder skinder sammen og forbinder skindestrenge sammen med hovedledninger under modulet.

Posten har været her med en pakke, så vi har nu 6 skilpader her hjemme.

Lørdag d. 02 / 02 2008

Så skal der forbindes spor på den næste modulkasse, man skal huske at prøvekøre mens man bygger, kortslutninger kan være svære at finde på en stor station med mange sporskifter, den nye dille kan blive prøvekørt mens den finder strømløse områder.

Der er kommet lidt nyt hjem til banen, skal lige pakkes ud for at se om alle vognene er samlet rigtigt fra fabrikken, denne gang var der kun 2 der skulle på værksted og have rettet koblinger.

Dillen maser med nogle vogne.

 

Onsdag d. 27 / 02 2008

Mens jeg venter på vare fra England, er jeg startet på modulet der skal være i den anden ende af havnebyen. Der kommer et sidespor ind til korn og foderstof, samt brenstof depot.

Så kom postman per med Tracksetta fra England, godt at have ved samling af monduler.

Her er jeg started på asfalt på godsbanegåren i vestlig retning.

En finger beskøtter når der bores huller i små prentplader, her lådes stik og ledninger på til kørestrøm.

21 03 2008

Så er der to monduler klar til kørsel og landskab samt et 3 er klart i påsken, der mangler kun ben og kontrolpolt som jeg starter på efter påske, samt det sidste mondul i havnebyen.

Når men er sur på minisliberen ikke er skruet fast det rigtige sted, så gør men sådan!   

Her er starten på Yallahrup Havneby

Startside          

                                                                            Her monteres mondul 1

mondul 2 og 3    

Her skal mondul 4 monteres

 

Lørdag d. 19/04 2008  Kontrolbox er på vej til at virke

Samt ben på 4 del af havnebyen

Søndag  d. 20/04 2008   så er del 3 med ben og koblet på 4. det virker.

Som det ses er der flere ledninger til styring af sporvogn der ikke er ferdigjort på del 4

 

 

 

 
Spor N =  stor bane, på lille plads
www.team-lander.dk
http://n-re.dk/
http://nmodulgruppen.dk
 

 

© Team Lander 2007-8